Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunnen vanaf 26 mei 2016 via de website van de praktijk worden aangevraagd. Voor de eerste keer dient u zich te registreren. Daarna kunt u met uw emailadres en wachtwoord inloggen. U vult de medicatie in welke u gebruikt en daarna kunt het eenvoudig steeds weer bestellen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om de recepten te bestellen via de receptenlijn. (050-5019620, optie 2). Indien u voor 12 uur ‘s middags inspreekt, liggen de medicijnen de volgende werkdag na 15 uur bij de apotheek klaar. u kunt ook nog bellen met de receptenlijn: 050-5010497.

Inspreken op de receptenlijn kan alleen als er geen wijzigingen in aantal of gebruik zijn. Zijn er wel wijzigingen,wilt u dan contact opnemen met de assistente? Tel 050-5019620

Bent u te laat met bestellen van herhaalmedicatie, dan kunt u na het aanvragen van het recept zelf bellen met de apotheek om te vragen of uw medicatie op voorraad is. Er is een beperkte voorraad bij de apotheek, het is aan te bevelen om tijdig uw medicatie te herhalen.