Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK OM VOOR HET MAKEN VAN AFSPRAKEN TE BELLEN TUSSEN  8.00-10.00 UUR.

 

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur. Wilt u voor dezelfde dag een afspraak dan raden wij u aan om zo vroeg mogelijk te bellen, bij voorkeur voor 10 uur.

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. U kunt bij de assistente een afspraak maken voor een telefonisch consult. De arts belt u tussen 12.00 en 14.00 uur terug.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Dr. Greidanus heeft spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dr. Hylkema heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

Dr. van Pelt heeft spreekuur op maandag, woensdagochtend en vrijdag.


Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.